Ride2Tremp – Enduro MTB – Flow in de Spaanse bergen van 1 tot 7 April 2023

(Adv.) Het Catalaanse voorgebergte van Tremp, waar bergmeren, verlaten dorpjes, de besneeuwde bergtoppen van de Pyreneeën en diepe canyons het decor zijn, ligt een flow paradijs voor enduro lovers van alle niveaus.  We verblijven in een luxueus hotel op 10 minuten van de trails, aan een prachtig bergmeer in een oase van rust. De Ride2Tremp is een enduro mountainbike reis voor alle niveaus. We biken op overwegend flowy trails in schitterend landschap. We shuttelen waar mogelijk om de langere klimmen te overbruggen.

Boek nu Ride 2 Tremp 2023

Bikepark St Luc

“Drie downhill mountainbike trails wachten op je in het hart van de Val d’Anniviers Alpen in Zwitserland.” Bikepark St Luc

Meer dan 500 meter hoogteverschil, 3 downhill mountainbike trails voor 3 verschillende niveaus, 1 table area, fun, adrenaline en een lift om je fiets “bijna” net zo snel terug naar de top te krijgen als je naar beneden kwam.

Ginette – blauwe piste – beginner; leuke trail met een brede en gemakkelijke lay-out
Funi Racer – rode piste – bevestigd; baan van de Zwitserse DH-kampioenschappen
Black Lion (nieuw voor 2022) – zwarte trail – expert met een jumpline in het midden
Bunny Up Park – 2 rijen tafels (rood en zwart)

Elke MTB trail in het bikepark is uitgerust met “north-shore” en sprongen van verschillende niveaus voor maximaal plezier. Het bikepark van St-Luc biedt iedereen de mogelijkheid en volgens hun niveau van technische beheersing om afdalingen te rijden en maximaal plezier te beleven terwijl ze een natuurlijke ruimte en een uitzicht op de uitzonderlijke Alpen ontdekken.

Meer bikeparks in Zwitserland 

St Luc

Op trail-addicts.com vind je informatie over vele bike parken van Europa. We zijn constant opzoek naar relevante informatie die jou als mountainbiker helpt om je volgende mountainbike avontuur te vinden. Heb je tips op of aanmerkingen, zet ze dat gerust hieronder bij de comments! Ken je bijvoorbeeld een goede gids in deze regio of een perfecte hotel/camping of hostel? Laat het ons weten! Zo kunnen we iedereen verder helpen aan de droom vakantie!