Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

Bikepark St Luc

“Drie downhill mountainbike trails wachten op je in het hart van de Val d’Anniviers Alpen in Zwitserland.” Bikepark St Luc

Meer dan 500 meter hoogteverschil, 3 downhill mountainbike trails voor 3 verschillende niveaus, 1 table area, fun, adrenaline en een lift om je fiets “bijna” net zo snel terug naar de top te krijgen als je naar beneden kwam.

Ginette – blauwe piste – beginner; leuke trail met een brede en gemakkelijke lay-out
Funi Racer – rode piste – bevestigd; baan van de Zwitserse DH-kampioenschappen
Black Lion (nieuw voor 2022) – zwarte trail – expert met een jumpline in het midden
Bunny Up Park – 2 rijen tafels (rood en zwart)

Elke MTB trail in het bikepark is uitgerust met “north-shore” en sprongen van verschillende niveaus voor maximaal plezier. Het bikepark van St-Luc biedt iedereen de mogelijkheid en volgens hun niveau van technische beheersing om afdalingen te rijden en maximaal plezier te beleven terwijl ze een natuurlijke ruimte en een uitzicht op de uitzonderlijke Alpen ontdekken.

Meer bikeparks in Zwitserland 

St Luc

Op trail-addicts.com vind je informatie over vele bike parken van Europa. We zijn constant opzoek naar relevante informatie die jou als mountainbiker helpt om je volgende mountainbike avontuur te vinden. Heb je tips op of aanmerkingen, zet ze dat gerust hieronder bij de comments! Ken je bijvoorbeeld een goede gids in deze regio of een perfecte hotel/camping of hostel? Laat het ons weten! Zo kunnen we iedereen verder helpen aan de droom vakantie!