AlpAdventures Frankrijk

Ingeklemd tussen de bikeparks van les Portes du Soleil en de Alpine capital of the world, Chamonix Mont Blanc, ligt Samoëns. Hier in de Franse Haute Savoie, vind je het basecamp van AlpAdventures. Vanuit dit outdoor paradijs organiseren Arno en Jessica al 15 jaar onvergetelijke berg avonturen.

Samoëns was een paar jaar geleden een EWS bestemming. Onder de gondel vind je hier de meest uitdagende bos afdalingen met een vertical drop van 1400m. Op korte afstand liggen er vele singletracks en bike parks, klaar om door jouw geript te worden! Of je nu je eigen avontuurlijke reis wilt samenstellen of deel wilt nemen aan een van de geplande trips, bij AlpAdventures ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk berg avontuur.

Als Frans gediplomeerd berggids neemt Arno je mee op pad. Bike parks zijn leuk om warm te rijden en het level van de riders in te schatten, maar de echte uitdaging zit ’em (volgens Arno) in de singletracks. De hidden gems die alleen de locals kennen. Een kilometers lange flowy trail, die uitdagende rocky afdaling vol met switchbacks of dat pad met dat waanzinnige uitzicht op de Mont Blanc!

Ga je met AlpAdventures op pad, dan ga je voor avontuur. Dit kan zijn tijdens een week lang trailshredden vanuit een fixed chalet in Samoëns. Een week lang word je lekker verzorgd door AlpAdventures chef Jessica en een nacht slaap je op de trails in een berghut. Of wat dacht je van de Transseventyfour; een 6 daags hut2hut bike avontuur over de beste trails van de Haute Savoie. Kun je niet kiezen, ga dan voor de combinatie van beide op de Best of the Haute Savoie. Aankomend zomerseizoen staat er ook een point to point trip in mountainbike paradijs le Queyras op het programma en kun je een week lang fantastische trails rijden (en pasta en gelati eten) in het Italiaanse Aosta.

AlpAdventures biedt ieder seizoen een aantal open trips aan waarop je individueel kunt deelnemen, maar de specialisatie zit ’em in maatwerk. Hoe dat werkt? Heel gemakkelijk! Verzamel een groep gelijkgestemde bike vrienden, prik een datum en neem contact op met AlpAdventures voor een op maat gemaakt en onvergetelijk bike avontuur!

https://alpadventures.com

Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie