Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

Pula Vintijan Bike Park

Dat er het een en ander te doen is hier in het mtb park vak bij Pula mag duidelijk zijn. Helaas hebben ze geen website of iets dergelijks over het park. Wat we op trailforks zien is dat er een beste reeks aan mtb trails ligt. Verwacht geen Alpine afdalingen van een half uur, de meeste afdalingen zijn maximaal 250 meter lang met een kleine verticale drop van max 37 meter.

We zijn daarom dringend op zoek naar iemand die al eens in dit bikepark is geweest en ons er wat meer over kan vertellen. Foto is ook meer dan welkom!

PS foto die we er bij hebben staan is van Bike Park Mook 🙂

Je mag reageren in de comments of direct via info@trail-addicts.com

Op trail-addicts.com proberen we het grootste en meest actuele bike en trailpark overzicht te creëren van Europa. We reviewen zoveel mogelijk zelf, maar helaas zijn dit er veel te veel om allemaal zelf te bezoeken. Jouw ervaringen zijn daarom extra belangrijk zodat iedereen weet wat je kan verwachten van het Bike Park.

Met dank aan Arjen van E-MTB Holland hebben we wat foto’s gekregen van de bike park in Pula! Thanks man 🙂 Arjen was alleen dus actie foto’s was helaas niet mogelijk, wel weten we nu dat het bikepark nog bestaat en best erg leuk is om even langs te gaan als je in de buurt bent. Wat we verder hebben doorgekregen: Het is kort en steil!