De Specialized Kenevo SL

De Levo SL (super light)wat eigenlijk een elektrische stumpjumper is,  was al briljant ondanks dat dit een echte trail fiets is was die met een paar kleine aanpassingen al best “enduro” waardig te noemen. Toen kwam de nieuwe Specialized Enduro op de markt: Een fiets die van nature lijkt te versnellen wat je ook aan trails tegen komt! En dan komen ze met de Kenevo SL, dat is dan weer een Specialized Enduro met een motortje in Super lIght editie. Dat super light concept, wat houdt dat precies in?

  • Kleinere motor
  • Kleinere accu
  • Lichter

Maar dat is toch van alles minder dan? Klopt, echter als je wel eens op een e mtb hebt gereden dan weet je dat je 90% van de tijd in de ECO/TRAIL stand rijdt. Met andere woorden dat top vermogen heb je niet nodig!

Check deze video waar ik zelf de Levo SL heb getest wat de range dan ongeveer is, geen woorden maar kilometers! Levo Range Test Montferland

Meer reviews en tests

Op trail-addicts zoeken we de beste bikeparks en trailparks in Europa! We kunnen helaas niet overal zelf heen, dus heb je tips of een mooi reisverhaal? Laat het ons dan weten en mail naar info@trail-addicts.com

Ben je ergens geweest? Help andere mede mountainbikers dan door een review achter te laten bij het bikepark of gids bedrijf, zo weet iedereen nog beter wat ze er van kunnen verwachten.