Evo Bikepark

Het EVO Bikepark biedt maar liefst 8 tracks voor mountainbikers van alle niveaus. Van de glooiende blauwe hellingen tot de rode hellingen voor ervaren mountainbikers en tot de zwarte en dubbele zwarte downhills voor ervaren mountainbikers. Je vindt er technische pistes waarbij de wielen aan de grond gekleefd zijn, maar ook trails die gemaakt zijn voor maximale “air time”. Kies de trails die bij je passen en beleef plezier in de beste omstandigheden!

Adres: D900 Digne les Bains
04000 – France

Meer informatie over EVO bikepark

Meer bikepark informatie Frankrijk

Het EVO Bikepark is een structuur van de HOMIES Connection, vereniging wet 1901 die als doel heeft de beoefening van het mountainbiken in het Digne land te ontwikkelen met de infrastructuur die het biedt. De liefhebbers die er deel van uitmaken bieden met het Bike Park een oplossing, een plaats, om Downhill, Enduro en Dirt mountainbiken te beoefenen gedurende de 4 seizoenen van het jaar.
De vereniging heeft zich omringd met uitgelezen partners die je kunt ontdekken op het Bikepark of via de verschillende media die het hele jaar door worden uitgezonden.