De Patio off-road trailer, de ultieme vouwwagen die er bestaat?

Soms kom je per toeval wel hele vette dingen tegen. Zo kwamen we onlangs op YouTube deze video tegen over de Patio Trailer. De video is in een record tijd bizar vaak bekeken, waarom dat is snappen we nog niet helemaal. In de video zie je namelijk niet veel meer dan iemand die zijn auto met trailer parkeert en in de regen zijn vouwwagen opzet. Echt waar, meer is het niet! Toch pakte deze video ook direct onze aandacht en we hebben hem helemaal afgekeken, het werkt een soort van hypnotiserend ofzo….

patio trailer de ultieme vouwwagen met defender

Wat is dan de link met Trail-addicts en waarom posten we dit?

Nou simpel, voor onze prachtige sport moeten we veel reizen en we kamperen het liefst zoveel mogelijk. Daarom hebben we ook veel aandacht voor campers en andere toffe of handige zaken die onze trips zo comfertabel mogelijk kan maken. Intern zijn we het er nog niet helemaal over eens: Camper, tent of trailer (lees vouwwagen), we hebben het allemaal al eens geprobeerd en aan alles zit een voor en nadeel. Camper is snel en handig tijdens de reis, maar een vouwwagen bied juist weer flexibiliteit op de locatie. Eenmaal opgezet heb je een uitstekende basecamp en je hoeft niet met heel je spulleboel naar een afgelegen parkeerplaats met alle risico’s die daar dan weer aanzitten. Sommige mensen vergeten nog wel eens wat wel en niet van hun is 😉

De Patio Trailer is een uniek ontwerp

We gaan met de deur in huis vallen: Hij lijkt nergens in Europa te koop te zijn 🙁 jammer. Want deze vouwwagen is echt een uniek exemplaar. Te beginnen met de looks, hij ziet er erg stoer uit en ademt het buiten leven off-road leventje waar we zoveel van houden. De trailer is voorzien van een automatisch level systeem wat weer bijdraagt aan gemak en snelheid in het opzetten. Middels wat simpele handelingen vouw je de trailer gedeeltelijk open waarna hij zich zelf verder oppompt. Het unieke ontwerp van deze vouwwagen trailer is dat het plateau naast je bed boven de grond hangt, wat zorgt voor een schone omgeving en dat de tent zelf niet de grond raakt. Dat laatste is een heikel punt bij veel vouwwagens, het op en afbreken kost niet veel tijd echter wanneer alles vies en nat is moet je een hoop schoonmaken voordat je hem weer kunt invouwen. Het ziet er allemaal erg dik uit en ademt comfort uit!

Kijk zelf maar en laat maar weten wat je er van vind in de comments.