Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

4×4 campers zijn sexy

Ja ja offroad campers zijn sexy, dat gezegd hebbende kunnen we ook concluderen dat campers over het algemeen “niet sexy” zijn. Grote logge witte bakken met: “stripes”. Wie toch altijd die stripes op die campers plakt, ik weet het niet maar het is zeg maar euhmmm NOOIT MOOI! Ondanks dat maken de campers een bizarre populariteit sprong. De vrijheid, het gemak en de talloze mini trips die je er gemakkelijk mee kunt maken zijn natuurlijk super. Maar zoals gezegd, ze zijn niet sexy. Wat moet je dan? Ja ik begon er al mee: 4X4 Campers 😀

Een offroad camper die echt offroad kan

Wanneer je een offroad camper aanschaft wil je natuurlijk ook wel dat hij echt offroad kan. Je kan dan een camper pakken, die helemaal ombouwen zodat die een beetje offroad capable wordt. Bij Geocap denken ze daar net even iets anders over. GEHOcab pakt namelijk een basis die al zeer offroad capable is en bouwt die om tot camper. Goed idee!

De offroad cabine’s van GEHOcap

Na de zeer succesvolle marktintrede met de KORA-cabine op de VW Amarok, speelt GEHOcab nu nog beter in op de wensen van klanten. Het bedrijf beantwoordt de vele vragen over andere maten en basisvoertuigen met een aanbod op maat: dankzij een flexibel modulair ontwerp, cabinelengtes van 3,95 m tot 6 m (155 tot 236 in) en breedtes van 1,80 tot 2,35 m (71 tot 92 inch) zijn mogelijk. De grootte van de alkoof kan ook worden gevarieerd. Bij alle varianten blijven de gebruikelijke kwaliteits- en designnormen behouden. Met een andere productiepartner uit de lucht- en ruimtevaartindustrie (INVENT) naast de Offroad-Leichtbau-Manufaktur, breidt GEHOcab zijn technologische voorsprong verder uit. KORA’s nieuwe broers FIETE, FINDUS en HEKLA zijn gemaakt van carbon en bieden maximale robuustheid en offroad-mobiliteit met het hoogste niveau van comfort. Genieten en avontuur hoeven geen contradictio in terminis te zijn.

Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

De offroad camper New Land Rover Defender

Landrover heeft nu al een tijdje zijn nieuwe Defender op de markt. Voor sommigen even wennen na de icoon die decennia lang geproduceerd is geweest maar wat een ding zeg! Goed de “oude” defender leende zich er perfect voor om tot camper te worden omgebouwd. De nieuwe Defender laat dat wat minder toe, het is een moderne wagen waar je niet zomaar even het dak af slijpt om er een hefdakje in te schroeven 😉 Gelukkig komt ook daar een oplossing voor. Zo kan ju in een van de meest capable offroad auto’s op dit moment in de markt toch lekker je koffietje zetten en je eitje bakken. Lekkerrrrrr

Meer informatie? check de website van GEHOcap

Meer camper verhalen van trail-addicts.com vind je hier