Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

De intelligente verlichtingsset AURA 100

Slim. Krachtig. Veilig: De intelligente verlichtingsset AURA 100 / BLAZE LINK is nu verkrijgbaar.

Met de “connected light” set AURA 100 / BLAZE LINK van SIGMA SPORT kan fietsverlichting op een geheel nieuwe manier worden bediend en ervaren. Tegelijkertijd maakt het trainen overdag en ‘s avonds makkelijker en vooral veiliger.

Met zijn innovatieve functies begeleidt de AURA 100 / BLAZE LINK set fietsers veilig en comfortabel tijdens al je sportieve trainingritten op de weg, zowel overdag als in het donker. De set bestaat uit het AURA 100 LINK voorlicht en het BLAZE LINK USB achterlicht met remlichtfunctie. Het hoogtepunt: dankzij een innovatieve Link-functie worden de koplamp en het achterlicht via BLE met elkaar verbonden. Eenmaal verbonden, kunnen beide lampen via de AURA 100 LINK koplamp worden in- en uitgeschakeld. In de Auto-modus schakelt een geïntegreerde lichtsensor automatisch beide lampen aan en uit, afhankelijk van de hoeveel zonlicht. Dit zorgt voor zichtbaarheid en veiligheid, zelfs overdag – extra handig je een tunnel inrijdt of donkerder bospad inslaat. LED-indicatoren aan de bovenzijde van de frontlamp geven altijd een overzicht van de batterijstatus van beide lampen en van de ingestelde modus. De innovatieve verlichtingsset ontving een Winner Award op de Eurobike 2021.

Volle kracht: de AURA 100 LINK

Met een krachtige 100 Lux en een lichtbundel van 110 meter is de AURA 100 LINK de toplamp in het segment wettelijk goedgekeurde fietsverlichting, welk niet verblind voor tegenliggend verkeer. Deze fietsverlichtingsset voldoet aan het RAI Keurmerk Fietsverlichting.

Ideaal voor de fanatiekelingen om het hele jaar door te trainen, met hogere snelheden op de racefiets of gravelbike. De krachtige en homogene verlichting wordt mogelijk gemaakt door een hoogwaardige, speciaal ontwikkelde convergerende lens in combinatie met een krachtige Osram LED. Fietsers kunnen kiezen uit vijf verlichtingsstanden: In de stand Standaard schijnt de koplamp tot 3 uur lang bij 100 Lux, in de stand Midden 4 uur lang bij 75 Lux en in de stand Laag 6 uur lang bij 50 Lux. Als de rit wat langer duurt, biedt de Eco-modus voldoende verlichting voor maximaal 12 uur bij 25 Lux. In de “Auto”-modus schakelt een geïntegreerde lichtsensor de koplamp automatisch aan en uit en past de verlichtingssterkte aan het omgevingslicht aan. Dit spaart de batterij en is ideaal wanneer het donker wordt op een stuk weg.

Op het display van de AURA 100 LINK wordt altijd aangegeven in welke modus de koplamp op dat moment wordt gebruikt. De zijlichtstrook fungeert als lichtgeleider en verhoogt de zichtbaarheid van opzij. Dit is een belangrijk veiligheidskenmerk waarmee men opvalt, vooral in het verkeer. De Quick Release is praktisch: de geïntegreerde slider maakt de AURA 100 LINK nog meer geschikt voor dagelijks gebruik. De lamp kan gemakkelijk van de houder worden afgenomen en plaatsbesparend worden opgeborgen in de rugzak of de achterzak van je fietsshirt – en wanneer nodig kan ze in enkele seconden weer aan het stuur worden bevestigd.

 

Perfecte partner: het BLAZE LINK achterlicht

Het wettelijk goedgekeurde achterlicht BLAZE LINK USB, met RAI Keurmerk Fietsverlichting, verhoogt de veiligheid van de wielrenner in het wegverkeer aanzienlijk met een zichtbaarheid vanag ca. 500 meter, een geïntegreerde remlichtfunctie en de Auto-modus. Dankzij de in de BLAZE LINK geïntegreerde bewegingssensor geven drie heldere LED’s het remmen duidelijk aan andere weggebruikers aan. De lichtsensor detecteert het omgevingslicht en schakelt het achterlicht automatisch aan en weer uit bij slechte lichtomstandigheden, zodat de veiligheid en de zichtbaarheid van de fietser in het wegverkeer gewaarborgd zijn. In de AURA 100 / BLAZE LINK set kunnen zowel AURA 100 LINK als BLAZE LINK afzonderlijk worden gebruikt. 

Check ons Youtube kanaal voor al onze avonturen