“Der Hopper”: de outdoor trailer mét daktent

Aankoppelen, instappen en wegrijden. Dat is een hele andere insteek dan eerst je fietsendrager monteren en de hele auto inpakken voor een biketrip.

Craxl, de maker van robuuste trailers voor outdoorliefhebbers, maakt “Der Hopper” nu verkrijgbaar in Nederland.

Outdoortrailer, daktent

MTB mee? Jetski mee?

Der Hopper bouwt hoogwaardige travel trailers. Oorspronkelijk bedoeld voor het transport van motoren naar een vakantiebestemming, is het uitgebouwd naar een stoer kampeermiddel waarin outdoor gear, zoals surfplanken, een motor of natuurlijk mountainbikes vervoerd kunnen worden.

Deze trailer is een unieke combinatie van een eigen kampeermiddel (met slaapplekken) waar ook nog eens voldoende ruimte is voor je sport gear. Zelfs squads of jetski’s zou je ermee kunnen vervoeren.

Uitvoeringen

Der Hopper is standaard voorzien van een tweepersoonsbed. Op de optie lijst staan onder andere een natte cel, keuken en kasten. Maar ook: standkachel, airco, accu en bijvoorbeeld zonnepanelen om offgrid te kunnen kamperen.

Der Hopper is er in 4 uitvoeringen; Street, Offroad, Black edition en Escape edition en verkrijgbaar in verschillende lengtes en laadvermogens. Standaard voorzien van led verlichting, een afgeschuinde voorkant voor betere aerodynamica en een ALKO onderstel.

daktent, outdoortrailer, sleeping

Der Hopper kan helemaal op maat gemaakt worden. Een extra raam, dakdragers, extra luik voor een uitschuifkeuken of extra stroomaansluitingen. Ook kan de trailer in dezelfde kleur als de auto worden gespoten. Er is keuze uit een aantal kleuren wandbekleding en vloeren.

Duits, dus degelijk spul

De Hopper rolt uit een Duitse fabriek waar al 25 jaar paardentrailers en trucks worden gebouwd. De trailer is robuust gebouwd en een verrassende verschijning op straat. Bedoeld voor avontuurlijke mensen die hun eigen kampeermiddel willen gebruiken en genoeg ruimte willen hebben om hun outdoor spullen mee te nemen.

Is het een caravan? Misschien lijkt het daarop. Maar dan met een puur praktische indeling om snel in en uit te kunnen laden. Niet een plek waar je een op een regenachtige dag de hele dag kaartspelletjes gaat doen. Maar hij is ook bedoeld om smerig te worden en op alle denkbare plekken te komen!

Bikemount