Bike park Kronplatz

Op zoek naar fantastische mountainbike trails? We hebben er in bike park Kronplatz maar liefst 17! En wat dacht je van afwisseling? Bij ons vind je alles: Onze trails zijn kort, lang, steil, vlak, ruw, rotsachtig, met wortels, glad, met onze blote handen aangelegd, met krachtige machines uitgebaggerd, uitdagend, makkelijk, snel, traag, zweetdrijvend, bochtig, recht, in de schaduw, op het noorden, in de zon, op het zuiden, op het oosten, ongewoon en vooral: altijd en absoluut UNIEK.

Het Kronplatz Bike Park is allesbehalve gewoon. In plaats van routes te schetsen op een tekenbord, zijn we het bos ingegaan en hebben we alles gebruikt wat we tegenkwamen: Steile helling? Steil pad. Veel ruimte? Perfect voor sprongen. Overal wortels? Nou, we zijn in een bos, dus er zullen wortels zijn. Op plaatsen waar gebaggerd mocht worden, hebben we onze graafmachines aan het werk gezet. En waar dat niet mocht, nou, daar deden we het niet. Het resultaat: Op de Kronplatz is er geen copy-paste – elk pad vertelt zijn eigen verhaal.

Hans, Franz, Uschi,…

En de trailnamen zijn ook vrij uniek: Franz en Hans zijn al legendarisch. Ze zijn al jaren een begrip in de gemeenschap. Maar hun opvolgers doen niet voor hen onder en behoren al lang tot de favorieten van talloze deelnemers aan de TrailTrophy en Alpine Enduro Series.

Met in totaal 5 liften en kabelbanen die de hele zomer in bedrijf zijn, hebben onze mountainbikers keuze te over – dat is meer dan de meeste plaatsen in de Alpen kunnen zeggen. En met uitzondering van de Piz de Plaies-lift, gaan ze allemaal tot aan de top op 2.275 m boven de zeespiegel, met een adembenemend uitzicht van 360°.

Het Kronplatz Bike Park is geopend van eind mei 2023 tot begin november 2023.

Meer bikepark informatie Italie