Bike Park Campo Felice

Het Swup bike park Campo Felice , gelegen aan de zijkant van de Brecciara  stoeltjeslift, beschikt over een respectabel BIKE POINT ASSISTANCE, waar je naast technische assistentie ook al het materiaal kunt vinden, inclusief fietsen en verschillende beschermingen, specifiek voor het veilig afleggen van onze routes. Naast de bar/restaurant en de ontspanningsruimte met parasols en ligstoelen is er een Wash Point voor het schoonmaken van fietsen.

BEGINNERS ROUTE
Eenvoudige route met een laag stijgingspercentage geschikt voor beginners en nieuwelingen van alle leeftijden, met de mogelijkheid om via de nieuwe tunnel met de stoeltjeslift Brecciara omhoog te gaan.

VERBINDINGSROUTE
Verbindingsroute die begint bij het aankomstpunt van de stoeltjeslift Brecciara.

A LIJN
DH piste

C LIJN
Free Ride route die meer geschikt is voor diegenen die van techniek houden en niet alleen van snelheid.

CUP LIJN
Een parcours dat voor 80% mechanisch is aangelegd, waardoor het breed, glad en vol parabolica is, geschikt voor zowel snelheidsliefhebbers als voor diegenen die willen beginnen vertrouwen te krijgen in deze sport. Een circuit waar in 2010 voor het eerst in Midden-Italië de etappe “Coppa Italia Down Hill” plaatsvond.

B LIJN
DH-parcours, het meest gebruikt vanwege de berijdbaarheid, ook gewijd aan wedstrijden.

GASOLINE
Hybride parcours, een kruising tussen downhill en slope stijl, geschikt voor training en om steeds meer vertrouwd te raken met de lucht, wil het vlaggenschip van het bikepark worden…probeer het om het te geloven.

CHUPA LIJN
Een freeride-parcours dat geschikt is voor iedereen, gekenmerkt door zijn ritmiek en zijn varianten met schansen en drops. Het zal beginners in vervoering brengen en de meer ervaren rijders opwinden.

BABY LIJN
Een gemakkelijke route met parabolica en minibruggen die is aangelegd bij het vertrekpunt van de stoeltjeslift Brecciara, speciaal voor kinderen en beginners, en wordt bediend door de tapis roulant-lift.

FORK MICCIA
Een cross-country route geschikt voor liefhebbers van off-road racen in al zijn verscheidenheid, een berijdbare ring die ongeveer 25 km rond het fietspark loopt, met adembenemende beklimmingen en eindeloze afdalingen en een landschap dat je sprakeloos achterlaat.

SNEEUWTUBEN
Piste voor downhill rafts met een synthetisch oppervlak en uitgerust met parabolics, bediend door een tapis roulant lift en geschikt voor iedereen, volwassenen en kinderen.

SPEELTUIN KINDEREN
Speelterrein voor kinderen van klein tot groot, uitgerust met trampolines, schommels, glijbanen, springkussens en spelletjes.