Jeep Wrangler Rubicon Camper – Overland uitgerust

Blijven dromen. Daar starten we vandaag maar weer eens mee. Voor Trail addicts zijn we zoals altijd opzoek naar het ultieme voertuig voor nieuwe MTB avonturen. Of dat nu een megagrote Sprinter moet zijn waar we “In” kunnen leven of dit een Jeep Unlimited Rubicon waar je “Omheen” leeft. Zo vond ik onlangs deze omgebouwde Jeep Rubicon welke volledig klaar is voor het grootste avontuur wat je maar kan vinden!

Outfit je “Overland” Voertuig

Wat belangrijk is aan je Overland voertuig zoals bij deze Jeep is dat hij niet alleen offroad lekker rijdt, nee hij moet juist op de weg ook nog prima rijden. De eigenaar van deze Jeep heeft het de Rubicon een stukje verhoogt zonder dat de normale rijeigenschappen al te veel zijn verstoord. Door de verhoging van de Jeep kan je net dat extra stukje verder offroad gaan ergens in de Alpen of mooier verder buiten Europa.

Op de voorkant vindt heeft de eigenaar een dikkere offroad bumper gemonteerd dat de grill verder beschermd, uiteraard zit er een dikke lier in om je net even uit de problemen te kunnen trekken.

Uiteraard is de onderkant volledig bestand met dikke aluminium platen. Aluminium is een stuk lichter waardoor de Jeep Rubicon niet te veel onnodig gewicht hoeft mee te nemen.

Op het dak hebben ze een daktent liggen. De daktent is zonder dakrek gemonteerd maar direct op het systeem van de Jeep waardoor ook hier er geen extra gewicht van een dakrek nodig is. Dit type daktent van https://www.roamadventureco.com/apps/store-locator is volgens mij niet leverbaar in Nederland. Gelukkig kan Daktent.nl wel genoeg alternatieven leveren.

In de Jeep Rubicon heeft hij van het merk https://www.goose-gear.com wat toffe features. Zoals een klaptafel aan de achterdeur van de Jeep en de koelkast slyder met daaronder een bestek la. Verder zit er her en der wat verstopt in de ondervloer van de Jeep. Of het voor ons nou zo handig is om alle stoelen eruit te halen… We zijn vaak toch wel met meer dan 2 personen namelijk.

We blijven dromen!

Tja zo’n Jeep of iets dergelijks blijft toch wel heel hoog op het lijstje staan. Wij zouden hem wellicht iets anders inrichten meer gericht op mountainbiken. Wat we wel weten is dat we meer echt het avontuur willen opzoeken met Trail-Addicts! Voorlopig is de aanschaf van een Jeep Rubicon heel veer weg… Blijven dromen dan maar

Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie