Een kleine 2 jaar geleden zijn we ons Vanlife avontuur begonnen, een T5 aangeschaft en de bouw kan beginnen. De inrichting is al verschillende keren veranderd. 🙂 De ombouw hebben we uitgebreid beschreven in eerdere posts.. Vanlife verhalen

Al sinds de aanschaf van de T5 was direct duidelijk dat er een 2de camper moest komen. Ook deze zelf ombouwen om de inrichting volledig zelf te kunnen bepalen. Onze ervaring met de eerdere bouw heeft ons veel opgeleverd en we weten nu hoe we het willen.. toch..

Advertentie

Na lang zoeken, dromen en nog een keer zoeken hebben we hem gevonden! Geen T5 maar het is een Mercedes-Benz Viano uit 2011 geworden. Bij de ombouw van de T5 kwamen we er al achter dat rails in laten bouwen voor de stoelen een kostbaar geintje is (1500,- eurotjes) dus we zochten eigenlijk naar een bus waar deze rails al inzitten. En dat is gelukt met deze Viano.

We hebben een versie gevonden waar we geen rails meer hoeven te plaatsen, geen tussenschot hoeven te verwijderen en het tafeltje is al meegeleverd! Alles is afgewerkt aan de binnenkant dus ook daar hoeven we ons niet druk over te maken. Appeltje, eitje zou je zeggen… Keukentje, bed, hefdak en klaar zijn Rik en Nico.

Zoals al eerder gezegd hebben we veel geleerd van de vorige ombouw maar toch maak je ook nu weer foutjes.. 🙂 Daarover de volgende keer meer..