Dit is DIK, met hoofdletters – De Earthroamer camper

Je bent niet bang voor de wildernis, je verlangt ernaar. Verken op je eigen voorwaarden in ‘s werelds best verkochte, offroad, offgrid, luxe expeditievoertuig – de EarthRoamer LTS. Elke EarthRoamer LTS is vanaf de basis ontworpen voor ultieme mogelijkheden en is gebouwd op een vierwielaandrijving, turbodiesel, Ford F-550 chassis. Combineer die kracht met milieuverantwoorde zonne- en batterijvoeding en je hebt zojuist een ongeëvenaarde onafhankelijkheid ontdekt. Ons ruime, intelligent ontworpen interieur beschikt over handgemaakte elementen en aangepaste afwerkingen voor een luxe overland-ervaring.

Aldus https://earthroamer.com/lts/#experience-gradient tja je moet het op een manier verkopen deze 490.000 dollar kostende camper. Hoe vet zou het zijn om hiermee de overtocht te maken van de middellandse zee tot aan de oceaan. Dwars door de Pyreneeën en dan her en der de dikste bike parks op te zoeken. Overal BBQ’en biertjes drinken in de avond en weer door in de ochtend…. Wij zouden het wel weten!!

Ach ondanks dat deze ultiem dikke camper ietsje dikker is dan onze mountainbike camper zijn we toch best trots met wat wij er van hebben gemaakt http://www.trail-addicts.com/vanlife-deel-ik-ben-de-tel-kwijt/

Heb je zelf een mooi camper project? Deel dat dan met ons, we zijn altijd benieuwd naar jou creatie!

highlights
Vier seizoenen, geschikt voor alle weersomstandigheden
Zelfvoorzienend, geen propaan, geen luidruchtige generator
Zonne- en batterijvoeding
Enorme brandstof- en zoetwatertanks
Zwaar uitgevoerd Ford F-550 4WD-chassis
Krachtige, efficiënte turbo-dieselmotor
Gegoten composiet camper uit één stuk
Luchtveringophanging voor offroad handling en nivellering
Intelligent ontworpen luxe interieur
Meerdere plattegronden beschikbaar
Handgemaakt in Colorado, op maat gebouwd
Vanaf $ 490.000

Alle informatie en foto’s zijn afkomstig van https://earthroamer.com