Nevis Range Mountain Resort

Dit is een bekende, tenminste de naam! Bikepark Fort William is eigenlijk het Nevis Range Mountain Resort en heeft – naast de legendarische downhill track – ook een bak met trails voor de all-mountain en enduro rijder in de aanbieding. Zoals je in Schotland gewend bent pakken ze het groot aan met allerlei praktische faciliteiten. Douches, bikewash, iets te eten, het kan er allemaal. En niet geheel onbelangrijk: er zit een gondel! Niet alle trails zijn bereikbaar met de gondel maar ach een klein klimmetje zo af en toe vinden we leuk toch? 😉

Nevis Range
Torlundy Fort William
Inverness-shire
PH33 6SQ

Broomstick – Blue Graded

Een geweldige mix van bosweg en blue-grade single-track, geschikt voor het hele gezin en ideaal voor beginners.

Voodoo – Blue Graded

De perfecte opstap voor beginnende mountainbikers. Bos singletrails leiden naar dikke berms om de remmen even lekker los te laten.

Blue Adder – Blue Graded

Strak, bochten, snel en leuk! Blue Adder zit boordevol berms en tafels en is hier een favoriet bij Nevis Range.

Witchcraft World Champs – Red Graded

Van snelle en losse bochten tot smalle singletracks, World Champs heeft het allemaal. Perfect voor een langere trail-rit met een prachtig uitzicht vanaf de top!

Wild goat – Red Graded

De enige manier om een ​​dag rijden op Nevis Range te beëindigen! Snel en berms, het is het perfecte einde die volgt op de track Top Chief. Er is ook een optie om op het WK 4X-parcours te rijden.

Black Crane – Black Graded

Steil, snel om continu scherp te blijven. Een lange rockgarden gaat over in een dik wortelpack. Je moet hard werken om je flow hier te vinden!

Cackle – Black Graded

Steil. Natuurlijk. Wortels. Rockgarden. Need we say more?

Top Chief – Black Graded

Met de gondellift toegankelijk.

Dit is een echte klassieker! Een lange boardwalk bovenin, veel rotsplateaus en dropts. Dit is er een voor ervaren rijders.

The World Cup DH Track – Orange Graded

Met de gondellift toegankelijk.

Een uitdaging voor de beste van de wereld! De enige World Cup DH-baan in het Verenigd Koninkrijk is lang, ruig en niet voor angsthazen.

Zoek je een place to stay? Zoek hem op!

Booking.com