Sheepie (waar wij ook de Yuna van hebben) heeft weer een mooie nieuwe Daktent! Eentje met een hardcover welke zeer snel op te zetten is en weer op te bergen.

De luxe Gascoyne. Deze hard cover is d.m.v. gasveren snel op te zetten en in te klappen, zonder dat dit ten koste gaat van de interieurruimte. De hard cover schalen zijn oersterk en gebouwd op een aluminium frame. Het design van de revolutionaire Gascoyne daktent is uniek en ingeklapt ultraplat, de bak zelf is slechts 24 (met profielen 31cm). Dit zorgt tevens voor een lagere luchtweerstand. Ook bij deze daktent levert Sheepie Products weer twee uitrol bare schoenzakken, ingebouwde LED verlichting is standaard.

Aangezien hij 75 kg weegt is deze alleen geschikt voor 4×4 voertuigen, bedrijfsbussen en voor auto’s met een hogere maximum dak last. De meeste personen auto’s mogen niet meer dan 50kg dynamische last. Dit betekend niet dat je er dan niet meer op mag leggen, dit heeft enkel te maken met de maximum kilo grammen terwijl je rijdt.

Capaciteit: 2 personen
Binnentent grootte: LxBxH = 200x135x105cm

meer informatie op: https://daktent.nl/

Naast koop is er bij daktent.nl ook de mogelijkheid tot huren! Dat scheelt weer flink in de buidel mocht je hem maar een enkele keer nodig hebben natuurlijk 😉