Off topic maar wel leuk :D…. Be Old Later

Al scrollend door mijn Instagram kwam ik dit stelletje tegen. Gelijk is het inspirerend om te zien wat ze doen en hoe ze het doen. Mooie avonturen zonder al te veel nodig te hebben. Wel hebben we onze twijfels bij het logo… Uiteraard snappen we dat het een hartje is maar als je het zo ziet??

Oke, genoeg over het logo meer over hen zelf

Ze vertrekken in een Mitsubishi Delica-busje uit ’97 dat ze twee jaar lang hebben gebouwd. Vorig jaar legden we de knoop (letterlijk) op de top van de Grand Teton in Wyoming op 13.770 ft. Onze uitdrukking, “be old later”, herinnert ze eraan dat het leven te kort is en dat we het ten volle moeten leven onze knieën nog werken en de grijze haren nog telbaar zijn

Ze willen deze tijd, deze reis, dit hoofdstuk in hun leven nemen om te ontdekken, te leren en terug te geven.

Tijdens hun reis zullen ze zich concentreren op drie hoofddoelen: het verkennen van de provinciale parken van Canada en de nationale parken van de Verenigde Staten, vooral de parken die momenteel worden bedreigd, het presenteren van lokale ambachtslieden langs ons avontuur en het leren over respectabele tuinbouw door vrijwilligerswerk te doen op lokale boerderijen .

Welke bus ze gebruiken? De Minder bekende Delica.

Mitsubishi Delica L400 Space Gear – 1997 Chamonix-model
4×4 2.8L turbodiesel
korte wielbasis, hoog dakmodel

Check al hun avonturen HIER hun instagram account @beoldlater