Tijdens ons korte bezoekje in de Harz zijn we een – vinden wij – prachtige camping tegen gekomen. Camping Glockental is er niet eentje met allerlei sterallures, in tegendeel zelfs! Er worden 3 sterren gegeven, eigenlijk is dat te veel….

En toch vonden wij het geweldig, je moet het hier niet van de faciliteiten hebben maar van de spot. Mooi uitzicht over het – iet wat uitgedroogde – meer. We stonden met onze camper prachtig! Je mag er een vuurtje maken, beetje bbq’n en gezien het niveau van de camping zal je er denken we geen massa’s mensen vinden. Ideaal om na een dag in het bikepark gespeeld te hebben relaxed van je biertje te genieten.

Booking.com

Het toilet gebouw was overigens echt bijzonder te noemen. Na een half uur zoeken konden we het verstopte jaren 50 gebouw vinden. Verlichting was slecht dus een zaklamp is geen overbodige luxe. De meeste toiletten waren met een kruiskop schroef dicht gemaakt, de douches zijn voorzien met een douchezeiltje (old skool!) maar wanneer je al je eerste indrukken opzij hebt gezet en je aan de douche waagt, dan word je verrast door een zeer warme en goede douche! Beter dan je op menig andere camping aangeboden krijgt.

O vergeet niet je toilet rol mee te nemen wanneer je boodschappen gaat doen 😉 dat hing er soms wel, soms niet…

Ons kampementen daar, Daktent van #yuna daktent.nl
Heerlijk om met dit uitzicht de dag af te sluiten. Biertje, een getrokken kalkoen (pulled turkey 😉
Rechtsonderin zie je nog de oude steiger onderdelen liggen.