Net wanneer je denkt de dikste offroad camper te hebben gevonden met de Earthroamer kom je deze SLRV Commander 8×8 expedition camper tegen.

De SLRV Commander 8 × 8 biedt de ultieme ruimtelijke oplossing voor families, commerciële toepassingen of mensen die op zoek zijn naar het ultieme luxe voertuig met alle comfort van een huis of eenheid. De MAN TGS-voertuigbasis heeft 4 vergrendelde diffs en is bijna niet te stoppen. Droom groots!

Aldus de website van deze offroad camper bouwers SLRV

Offroad avonturen zijn niet meer ver genoeg

De SLRV Commander 8 × 8 beschikt over een extreem ruime woonkamer in de vorm van een of twee verdiepingen. Het kan daarom worden opgedeeld in verschillende woonruimtes – vergelijkbaar met een huis of eenheid. Deze ruimtes zijn uitgerust met top materialen en perfecte afwerking.

SLRV-voertuigen kunnen worden uitgerust met een bijna eindeloze reeks functies en apparaten, waaronder inductiekookplaten, convectieovens en magnetrons, dieselwater- en ruimteverwarmingstoestellen, wasmachines, entertainmentsystemen en meer. De nieuwe onderwatercompressorkoelkast onder de bank creëert een aanzienlijke hoeveelheid extra bankruimte en draagt bij aan het open gevoel.

Met andere woorden hoe ver je ook gaat, het maakt niet meer uit! De luxe en ruimte van deze offroad campers zijn gewoonweg zo goed dat je voorlopig niet meer over je schouder kijkt om dag te dromen naar je eigen stenen huisje.

En of je overal kan komen met deze campers?

Hoe ver kom je dan met deze hotels op wielen? Helaas geen 8×8 filmpje, maar die 4 extra wielen met aandrijving zullen het feest niet slechter maken verwachten we 😉

Ongeacht de omgeving of toepassing, of waar maximale tractie nodig is, de TGS 8 × 8 vierwielaandrijving wordt geleverd met een overbrengingskoffer met twee versnellingen, planetaire assen met grotere bodemvrijheid en 4 differentieelsloten.