De iKamper X-cover met luifel

We hebben de iKamper X-Cover nu een tijdje op het dak liggen en sinds kort ook uitgebreid met de luifel die er bij hoort. Dit is echt een hele goede toevoeging aan deze daktent. Je ritst de luifel aan de daktent vast en je hebt binnen no-time een enorme leefruimte.

De stokken, haringen en scheerlijnen zijn kwalitatief zeer hoogwaardig zoals we dat verwachten van iKamper

Als we de luifel uitpakken zien we al gelijk dat het een behoorlijke lap is, het materiaal voelt heel stevig aan en alle naden zijn getaped dus waterdicht! En zoals gezegd is alles wat er bij geleverd is van top kwaliteit!

Een paar maanden ervaring met de iKamper x-cover

In een eerdere post hebben jullie de eerste ervaringen kunnen lezen van de iKamper X-Cover die wij dankzij Campwerk.nl op het dak hebben liggen. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en hebben we veel gebruik gemaakt van de X-Cover. Niet alleen de kids hebben er in geslapen maar wijzelf nu ook en we moeten zeggen dat inderdaad de matras wat hard is voor ons dan. Er zijn legio mensen die een hard matras heerlijk vinden. Wij hebben dit opgelost door een Yoga matje onder de matras te leggen wat voor net wat extra demping zorgt.

De X-Cover is echt een heerlijke daktent!