Vind de mooiste mountainbike avonturen op Secrettrails.eu

Op Secrettrails vind je de beste mountainbike gids bedrijven in heel Europa, we werken samen met gids bedrijven die de mooiste mountainbike vakantie aanbieden in Europa. Check ze op www.secrettrails.eu.

Meer informatie

Op pad met Fotograaf Gijs voor UP/DOWN magazine

UP/DOWN magazine is hét printmagazine in de fietswereld die volledig om onze tak van sport en ons materiaal gaat. De komende uitgaves dit jaar hebben wij (Trail-Addicts) hierin een reeks artikelen met onze lessen van het ‘Beter Worden’, daarom deze fotoshoot voor Up/Down magazine. En plaatjes vullen blaadjes. Dus we gingen met fotograaf Gijs Ferkranus (@gijsferkranus.trls) op pad om foto’s te schieten bij ons artikel. Bepakt met een dikke camera en meerdere lenzen volgt Gijs ons over de legale endurotrails van Remouchamps. En wie met een fotograaf op pad gaat weet dat het gaat om wachten op zonlicht, poseren voor de camera en nog een keer opnieuw een sectie rijden. Een modellencarrière, maar mét daadwerkelijk dikke lol hebben en vette trails rijden tot zonsondergang. Of het is gelukt? Dat zie je binnenkort in het magazine en nu alvast in deze video.

Check ons Trail-addicts instagram

Kan je onze Challenge al? We zijn opzoek gegaan hoe je een “pro” mountainbiker wordt. Samen met OERMTB zijn we gaan trainen, een jaar lang! Check hier ons hele verhaal.