4x4 Jeep Camper

De Jeep Wrangler JK GaZell 4×4 camper

De ultieme 4×4 Jeep Wrangler mini camper van Gazell Nederland

We zijn natuurlijk ontzettend blij met onze (oude) t5 camper met de daktent, dat wil niet zeggen dat we niet om ons heen kijken 😉 Stiekem vinden we de Jeep Wrangler JK echt mega vet, maar die kunnen we simpelweg niet betalen 🙁 dan maar een beetje dagdromen…

GaZell Nederland maakt voor Pick-Ups speciale opzet units. Zo ook een zeer speciale voor de Jeep Wrangler JK waardoor je deze Jeep omtovert tot een mega dikke (mini) camper. Holy crap wat is dit ding mooi zeg! Dat wordt sparen…

 

Jeep wrangler camper 1

 

Informatie over de dikke 4×4 Jeep Wrangler Camper

De GaZell “JK is het resultaat van een samenwerking tussen het bedrijf BBF GaZell” en het bedrijf AEV-fan van Jeep. De realisatie van dit project resulteerde in de geboorte van de GaZell “JK, een discrete en perfect geïntegreerde bewoonbare cel met het onmiskenbare uiterlijk van de Jeep Wrangler JK.

Het GaZell “JK is een volledig verwijderbare set, zonder gaten en zonder enige modificatie van het voertuig. Het achterste gedeelte wordt 38 cm verlengd met een nieuwe daklift waardoor een mooi uiterlijk ontstaat
en een bewoonbare binnenruimte.

 

Jeep wrangler camper 2

De interieurindeling is ontworpen om de vele opbergruimtes te maximaliseren. Twee soorten binnenuitrusting voor 2 of 3 bedden, waaronder een keuken, 2 bankjes met een tafel en toilet (afhankelijk van de versie).

 

 

De GaZell “JK is speciaal ontworpen voor de Jeep Wrangler JK 4-deurs uitvoering (vanaf 2006) en heeft het voordeel dat hij zijn 5 stoelen behoudt het is een uitstekende toevoeging voor uw Wrangler, zo wordt hij nog multifunctioneler!

 

jeep wrangler camper interieur

De unit is erg compact, de originele breedte van de Jeep 4X4 is niet veranderd. De hoogte is verhoogd met 9 cm, waardoor deze een hoogte heeft van minder dan 2 meter: het is de enige camperunit op de 4×4-markt met een totale hoogte van minder dan 2 meter.

 

 

 

Jeep wrangler camper interieur 2

Het lichte gewicht (van 80 kg tot 180 kg afhankelijk van de versie) zorgt ervoor dat je Jeep 4X4 overal kan rijden en zijn geweldige terreineigenschappen behoud.

Voor alle foto’s bron informatie en overige projecten check de website:

Bron: https://www.gazellnederland.nl/gazell-jk/