De Vogezen, daar moet we echt heel snel een keer naar toe

Niet eens heel lang geleden zouden we hier rijden, zouden… Want net zoals voor zo veel anderen ging het feest niet door. Precies in de week dat we zouden gaan werd namelijk de “intelligente Lock-Down” geïntroduceerd. Dus de Vogezen staan NOG STEEDS op ons verlanglijstje om een paar dagen naar toe te gaan met de camper. Van een lezer (thanks Bas!) kregen we deze video doorgestuurd, zo zijn we er toch nog een beetje 😀 Enne al die trucjes die Jakob doet? Die kunnen wij straks ook allemaal, oefenen maar!

“In mei van dit jaar was ik met Jakob en Fabian in de Franse Vogezen om een nieuwe film te maken. Na drie dagen fotograferen, honderden hoogte meters en een paar uur voor de computer, willen we je graag kennis laten maken met de nieuwste video van onze driver-filmer-combinatie!”

Enduro Mountainbiking Fahrer: Jakob Breitwieser ( https://www.instagram.com/jakobbreitw… ) Filmer: Paul Köhler ( https://www.instagram.com/paul_koebri… ) helfende Hand: Fabian Pfeiffer ( https://www.instagram.com/fabi.pfeif/… )