Het is al even stil omtrent mijn eigen camperproject….

Alweer een hele tijd geleden (relatief) ben ik begonnen met mijn Volkswagen T5 camper. Na vele opties te hebben geprobeerd, vele fouten te hebben gemaakt kom dan toch eindelijk mijn ultieme inrichting.

De “oude” VW T5 camper heeft veel transformaties doorgemaakt. Na een grote beurt ook nog een tuning er over heen gegooid. Hij rijdt heerlijk!

Laatste updates zijn eigenlijk alles. Ik heb achterin de kast met 4 lades gebouwd met behulp van Ikea-onderdelen. De kast heb ik aan de achterzijde op maat gemaakt en met vuren platen afgewerkt. Geeft een mooi effect dat witte met de natuurlijke houten finish. Onder die kast is 1 lange kast gemaakt waar de stoelen, Birzman gereedschapskoffer en de krik in kan. Handig, want zo hoef je nooit de hele zooi er uit halen voordat je hier bij kan 😉

 

Het keukenblok is ook een Ikea kast ingepakt in vuren platen. simpel maar uiterst effectief! Onder één van de stoelen heb ik simpel een auto-accu geïnstalleerd met een acculader. Ben je thuis of op de camping dan gooi je die even aan de lader, sta je een dag je “off the grid” dan kan je prima overleven met de capaciteit van deze accu.

Verder maken de draaistoelen het verhaal af. Had ik al, maar gecombineerd met deze inrichting tover je deze oude VW T5 zo om tot een woonkamertje.

Als finishing touch alle wanden bekleed met grijs vilt. Is even een klusje maar het werkt wel gelijk alles netjes af! Klaar is Rikkie 😉