Word partner van Trail-addicts en bereik duizenden fanatieke mountainbikers per maand

Adverteren op trail-addicts kan al vanaf 30 euro per maand! Met onze website, Instagram, Facebook en Youtube bereiken we meer dan 60.000 fanatieke mountainbikers per maand. Trail-Addicts magazine heeft meer dan 170 bikepark en trailparks op de website staan. Uitgebreide Geometrie database en er word hard gewerkt aan de grootste mtb database! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Indian Summer Ride in Verbier!

Ieder jaar organiseren we weer samen een Trail-Addicts Verbier Mountainbike vakantie. In oktober? Ja in oktober! Ook wel beter bekend als de Indian Summer, het kleuren pallet van de bergen zal je doen versteld staan! De trails zijn over het algemeen in het na seizoen heel erg goed te rijden. De droge zomers en de licht nachtvorst van de nazomer in de bergen zorgen voor heerlijke trails. De uitzichten zijn veruit het mooiste op dit moment van het jaar!

Enne onder het motto:  “Eén beeld zegt meer dan duizend woorden” hier de prachtige foto reportage van Gijs Ferkranus en maar liefst 6 videos met 50 beelden per seconden 😉 Enjoy!! Het vorige reisverslag vind je hier

Boeken kan direct via onderstaande linkjes

Oct 12-16 Trail Addicts ride  Book
Oct 9-16 Trail Addicts Week Book

Een action-packed week mountainbiken op de mooiste trails in Verbier en omgeving.

Verblijf de hele week in ons comfortabele chalet en maak iedere dag de mooiste mountainbike tochten samen met ons Team Rik Nico en Bram. Verbier en de omliggende valleien hebben zoveel te bieden. Ieder dag nemen we je mee op een afwisselende tocht afgestemd op jouw niveau. Veel van onze gasten komen met veel plezier meerdere jaren achter elkaar terug. De trails en mogelijkheden zijn oneindig waardoor geen rit hetzelfde is.

 

Haal het meeste uit een weekend biken in de Alpen.

Beperkte tijd maar toch een aantal dagen een Verbier Mountainbike vakantie in en rond één van de beste spots ter wereld. Je hebt een vol programma voor de boeg met iedere dag de mooiste trails en gezellige diners in de avond. Weekend trips kunnen geboekt worden vanaf 2 personen.