Trail Addicts Ride Nideggen 28 oktober

Hatsee we plannen gelijk door! Na Monschau gaan we met een groepje rijden in Nideggen. De regio zal je trakteren op van alles! Enduro skills zijn een pre hier.

Helmpie verplicht, tas met rug protectie aangeraden, knie bescherming net niet verplicht, maar zeer zeker aan te raden 😉

Regio Nideggen

Check hier voor kaarten: Ticket Nideggen

Algemene voorwaarden zijn van toepassing: Algemene Voorwaarden

Bestel nu ook direct een t-shirt van Trail-Addicts mee!!

5 comments

 • roel

  Hallo, is deze ride ook bestemd voor rjiders die nog onbekend zijn met de trail addicts of moet je eerst lid zijn van een community ofzo?
  Ik heb zelf in het verleden in bikepark winterberg gereden, alpenervaring en ook de passportes du soleil enkele malen gereden. Daarna een aantal jaren alleen maar XC en sinds vorig jaar in bezit van een Trek Remedy 7. Wil het trailrijden weer gaan oppakken en op zoek naar trails in de omgeving kwam ik op jullie site terecht. Ziet er erg gaaf uit en ik vroeg me dus af of ik een keer kan aanhaken.

  Groet Roel

  • rik_harms

   Hoi Roel,
   Je hoeft zeker geen lid te zijn. Onze rides zijn er juist ook voor bedoelt om mensen te leren kennen!! Buitenland ervaring is inderdaad wel handig omdat we toch wel de “enduro” like trails opzoeken, maar dat zit dus helemaal goed. Je kan je wel aanmelden voor onze nieuws brief dan ontvang je als eerste nieuws over onze rides. Handig omdat ze nogal snel vol zitten 😉
   Cheers,
   Rik Trail-Addicts

 • Tom Lambrechts

  Hey,
  Wij hebben besloten om naar finale te gaan rijden week. Ik heb dus twee tickets over. Hebben jullie mensen op de wachtlijst of zoek ik zelf iemand?
  Grtz,
  Tom

  • rik_harms

   Hoi Tom,
   Finale is natuurlijk erg vet! Normaal is het het handigst om zelf je spot aan te bieden. Meestal ben je die zo krwijt. Mocht dat niet lukken stuur ons even een mailtje dan gooien wij de spot alsnog online!

   veel plezier in Finale!!
   Cheers,Rik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *