Een panorama dak in je T5 T6 volkswagen camper

Het internet word weer afgestruind naar vette ideeën voor mijn eigen camper en zo kom je af en toe weer wat vets tegen. Nu staat IJsland sowieso al op onze bucket list om eens heen te gaan, dat lijkt mij met deze 4motion campers met panorama dak helemaal dik!

Het jammere aan de campers is helaas dat dit belasting technisch in Nederland niet echt toepasbaar is. Uiteraard kan het en mag maar dan betaal je de volle pont aan wegenbelasting 🙁

4×4 Camper huren IJsland
De Highlander 4×4 Premium Panorama

Deze camper is aangepast voor de F-wegen ofwel off road wegen van IJsland. Met off road banden, verhoogd chassis van Seikel verhoogde luchtinlaat voor een rivieroversteek en een bandenpomp om de bandenspanning te regelen. Dit alles zodat je IJsland op een veilige en comfortabele manier verder kunt verkennen.

De camper wordt geleverd met alle benodigdheden die je nodig hebt tijdens het reizen in IJsland. Grote ramen en (PANORAMA SUNROOF) met verduisteringsgordijnen voor de heldere zomeravonden, een veelkleurig led-lichtsysteem en een gezellige slaapbank met een kwaliteitsvol matras.

About us