Alweer een klein jaartje geleden lopen we in Utrecht rond op de ……..  Bij de Devinci stand stoppen we om even te kwijlen over al het moois wat daar staat! Ons oog valt vervolgens op een display vol met helmen en dan vooral de helm waar een Gopro op gemonteerd zit zonder plakken of tie rips! Boven op de helm kun je een tooltje zetten waar je een action camera of een lampje kan monteren.

Aangezien wij ook in de winter goed zicht willen en van beelden schieten vanuit bikers view ook niet vies zijn lijkt dit dus een hele mooie oplossing.

De KED Trailon…. KED??? Nooit van gehoord. Eerlijkheid biedt te zeggen dat een bezoeken aan de site van KED ons hart nou niet echt harder laat kloppen… Maar dat monteren van licht en camera maakt ons wel nieuwsgierig.

Eenmaal besteld, binnengekregen en uitgepakt worden we steeds enthousiaster. Helm ziet er goed uit! (looks is ook belangrijk) Pasvorm is meer dan goed te noemen, het afstellen van de van de kin strap neemt wel wat tijd in beslag maar als die eenmaal goed afgesteld is zit de helm perfect! Bij mijn hoofd dan…. een helm blijft persoonlijk.

Tijd om de gopro te monteren. Helaas hebben wij het tooltje ding niet meegeleverd gekregen. Dan bestellen we die even via de site…. nou niet dus