Afzien tijdens een mooie en pittige klim. Geconcentreerd manoeuvreren tijdens een spannende afdaling. Lekker crossen op modderpaden langs heerlijk geurende bomen. Eén met de natuur en je fiets. Buiten. In de bergen en bossen. Met adembenemende uitzichten. Als MTB’er wil je nieuwe trails ontdekken en je grenzen verleggen. Dat begrijpen wij van Vasa Sport als geen ander. Wij laten je graag los op mooie en uitdagende MTB-routes in binnen- en buitenland. Waarbij wij alles voor jou, je vrienden of je club kunnen regelen. Jij de benen, wij zorgen voor een avontuurlijke en gezellige MTB-trip, inclusief vervoer, gps-routes, hoogtemeters, gids, mecanicien, hotel, bagagetransport, pech onderweg, noem maar op. Alles om jullie een onvergetelijke MTB-reis te bezorgen.

‘’Het was een fantastische en daardoor onvergetelijke reis! Alles was tot in de puntjes geregeld en de sfeer was super! Hartelijk dank voor de goede zorgen en tot een volgende reis.’’ – Wilfred

Weekend-, TransAlp-, Giro-, GPS- en maatwerkreizen

Foto1

Samen nieuwe trails verkennen in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Slovenië of Zwitserland. Wat dacht je van Ardennen, Sancy Massief, Wuppertal, Amadé Dachstein, Garda Ronda, Livigno, Hochkönig massief, Giro Dolomiti, Giro Stelvio, Transalp Mont Blanc Matterhorn…. Te veel mooie en uitdagende gebieden om op te noemen. En houd ons reisprogramma in de gaten, want ieder jaar ontwikkelen we nieuwe fietsreizen. Dit moet, omdat we veel vaste klanten hebben die elk jaar met ons op stap gaan en heel graag nieuwe avontuurlijke routes willen rijden.

Laat je begeleiden door onze gidsen of ga zelfstandig op pad en rijd de routes met behulp van een GPS.

Met elk jaar keuzen uit zo’n 25 unieke MTB-reizen zit er altijd iets voor jou tussen.

De reizen zijn van verschillende niveaus. Op elke reis zijn er verschillende niveaugroepen, zodat je altijd op jouw niveau rijdt. Onder leiding van een gids rijd je met maximaal 12 MTB’ers in een groepje, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

De Oranje Vasa Sport-brigade begeleiden je graag

Foto2

Met het oranje shirt en de knal-oranje POC-helm zijn ze duidelijk herkenbaar, de Vasa Sport-gidsen. Oranje maakt het bonte gezelschap tot een fleurig geheel. De kleur is bewust zo gekozen zodat de deelnemers de gids snel kunnen herkennen en het past ook wel goed bij het vrolijke karakter van dit gezelschap.

Het Vasa Sport-gidsenteam bestaat inmiddels uit meer dan 30 mannen en vrouwen. Het zijn allemaal enthousiaste fietsers met een hart voor het mountainbiken en racefietsen. Stuk voor stuk willen ze hun passie delen met anderen.

‘’Een ander helpen met tips en tricks zodat hij lekkerder fietst geeft een heerlijke voldoening, daar doe je het voor en ik denk dat dit voor elke begeleider geldt’’ – gids Jacomina

Elk jaar worden de gidsen bijgeschoold op techniek, didactiek en materiaalkennis.

Het is voor elke Vasa Sport-gids verplicht om een EHBO diploma te hebben. De kennis en vaardigheden worden jaarlijks herhaald. Het is voor de deelnemers een veilig idee dat mocht er onverhoopt iets gebeuren je in goede handen bent.

Fiets met ons mee!

Met sportieve groet,

Sidney Teeling en Marco Puik

Website: vasasport.nl/mountainbikereizen
E-mail: reizen@vasasport.nl
Telefoon: 0343 562800