EVOC FR TRAIL 20L BlackLineDe Evoc Blackline heeft een aantal verbeteringen ondergaan ten opzichte van de oudere serie. De standaard features zoals de rugprotectie, de grote rits waarmee de hele tas overzichtelijk open kan en de mogelijkheid om bescherming en een helm mee te nemen behoefden geen update. Echter de dikke warme band om je middel was wel voor verbetering vatbaar! Tijdens lange klimmen op de warme dagen was de band simpelweg te warm, deze doe je dan al snel af. EVOC heeft de band nu dermate veranderd dat de band “ademt” door het gebruik van andere materialen en een soort open structuur toe te passen.

EVOC Backpack Detail

Het tweede punt dat ze hebben aangepast is de achterzijde. Omdat het een backprotector is moet de tas goed aansluiten om een goede bescherming te garanderen. Dit kwam de luchtcirculatie niet bepaalt ten goede. Toch zijn ze er nu in geslaagd om dit drastisch te verbeteren. Op de rug bevinden zich nu 2 banen met een soort dikke ribbel laag. Deze laag zorgt ervoor dat de warme lucht en transpiratie beter weg kan zonder het niveau van bescherming te veranderen. Als laatste punt hebben ze een clip toegevoegd om je waterzak slang mee te bevestigen.

SHOP EVOC BLACKLINE

All the tools you need fitted in the EVOC FR TRAIL backpackEVOC FR TRAIL 20L Detail backEVOC FR TRAIL 20L detail ProtectionEVOC FR TRAIL 20L detail helmetA fullface helm is attached to a EVOC backpack