ION Sabotage short

ION is inmiddels een goede bekende in de MTB wereld. Tijd om eens te kijken waarom ION zo snel terrein wint.

De Sabotage short uit de SLASH SERIES is de downhill short van ION. Bij het uitpakken van de short voel je direct waarom deze short goed gaat zitten, verwerking van neopreen in het materiaal doet deze short anders aanvoelen dan alle andere. ION, van oorsprong begonnen in de wereld van Surf en neopreen, is er in geslaagd om neopreen ook buiten het water super comfortabel aan te laten voelen.

ION Sabotage short
ION Sabotage short – Legenduro

De short voelt dus goed aan, niet te zwaar maar wel stevig en op de knieën extra verstevigd voor extra bescherming. Ook de afwerking van de broek laat zien dat er nagedacht is over de wens van elke biker! Alle naden dubbel gestikt, klittenband sluiting in combinatie met knopen, klittenband in de heupen. Ons oog voor detail valt direct op de super chique afwerking, het logo in het klittenband en de telefoonpouch in de rechter broekzak. NICE!!!

Ok… Tijd om de short aan te trekken. We zijn voor 4 dagen in Verbier met een temperatuur in het dal van 34 graden, mooie condities om een goed oordeel te kunnen vellen over deze short. Hoewel de broek stevig en warm aanvoelt in de handen, voelt hij licht en koel om de billetjes.. Je voelt de broek amper zitten omdat de pasvorm zo goed is!

Kortom:

Ben je opzoek naar een goed afgewerkte downhill short met oog voor detail en ook nog eens vette looks heeft dan is de Sabotage een hele goede optie!

Zie voor meer Product Informatie: ION Sabotage Short

ION_CLOTHING_VERBIER_3
ION Sabotage short – MTBVerbier