MTB Verbier, lang weekend / midweek

Geniet van 3 dagen ultiem mountainbiken in de Zwitserse Alpen. Je begint de dag met een heerlijk ontbijt met uitzicht op de bergen waar je onder onze begeleiding de mooiste paden zult rijden. De tochten voeren je langs bergbeken, alpenweides, bossen en authentieke bergdorpjes. Je bidon vul je met vers bronwater bij een van de fonteinen in de dorpen en onderweg genieten we op een mooie plek van een heerlijke sandwich die vanochtend vers voor je is bereid.
Rust en stilte, fantastische uitzichten over gletchers en de frisse berglucht zorgen voor een ultiem vakantiegevoel. Aan het einde van de dag staat er bij het chalet thee of limonade klaar en een verse cake of andere lekkernijen. Relax in de tuin en geniet van de rust en het uitzicht. Rond zeven uur schuif je aan voor een heerlijk diner en haal je met elkaar herinneringen op aan een geweldige dag mountainbiken. Die fantastische singletrack, de oversteek van die bergbeek, de gemsen die ons pad kruisten….. deze ervaring pakt niemand je meer af.

WeekendTrailProgramma

prijs all inclusive weekendpakket: € 485,- Don – zon / Zon – woe

Inclusief:
Verblijf in ons comfortable chalet, (2 persoonskamer, eigen douche / toilet)
Ontbijt. Keuze uit verschillende soorten brood, verse jus en diverse musli’s,
Lunch, (picnick of lunchpakket voor onderweg)
Iedere middag bij terugkomst thee, limonade en cake of andere lekkernijen
Iedere avond diner inclusief wijn,
Alle dagen mountainbike-instructie en toertochtbegeleiding,
Liftpas (Verbier) en lokaal vervoer inclusief transport mountainbike,
Gebruik knie- en elleboog-beschermers
Afspuitgelegenheid en werkplaats,
De mooiste uitzichten van de Alpen.
Extra’s
WeekendTrailMTB Verbier

extra overnachtingen in overleg € 75,- incl. diner en ontbijt,
MTB full suspension all mountain 130-150 mm € 45,- per dag, weekend prijs € 120,-
huur verstelbare zadelpen, RockShox Reverb € 8,- per dag, weekend prijs € 20,-

Het Chalet
Je verblijft in ons comfortabele chalet waar ook het ontbijt en diner zullen worden verzorgd.
Je zult je snel thuis voelen en met de andere gasten die natuurlijk ook allemaal Mountain bikers zijn zullen we er een fantastisch weekend van maken. Het chalet biedt plaats aan 14 personen en is van alle gemakken voorzien. Er is een ruime eetkamer en woonkamer met houtkachel en op de bovendste verdieping nog een woonkamer en leestafel. Er is stereo, tv, dvd, apple-tv en uiteraard wifi-internetverbinding. Je bent welkom (mountainbike) dvd’s en eigen muziek mee te brengen. De mountainbikes worden gestald in onze afgesloten stalling.

WeekendProgramMTB Verbier

Verzorging
Iedere dag zal er tussen 8.30 en 9.30 het ontbijt klaarstaan. Dit bestaat uit vers brood, divers beleg, diverse musli’s en cornflakes, vers fruit en melk, juice, koffie en thee. Tevens gelegenheid om een lunchpakket samen te stellen.

Soms besluiten we tot een gezamenlijke lunch in het chalet maar meestal zal er onderweg van een lunchpakket gebruik worden gemaakt en is het altijd mogelijk een stop te maken bij een berghut of restaurant voor een kop koffie, extra energie of om de dorst te lessen.

Het diner zal iedere avond rond 19.00 gereed zijn en wordt in het chalet geserveerd. Wijn is hierbij inbegrepen.

Buiten deze drie maaltijden om kun je onbeperkt gebruik maken van thee en koffie. In de koelkast is altijd voldoende diverse frisdrank en bier voorradig. Wat je drinkt houd je zelf bij op een lijst en aan het eind van het weekend worden deze drankjes afgerekend.


Dagindeling:

Omdat we graag inspelen op de wensen van onze gasten en het weer hebben we geen vaste weekindeling maar bespreken we graag tijdens het diner de plannen voor de volgende dag. Wensen en suggesties zijn daarbij welkom en we doen ons best daar zo goed mogelijk aan te voldoen.

Uiteraard passen we dit programma aan als je bijvoorbeeld een avond eerder wilt aankomen of een dag later vertrekt.

Aankomstdag:
Bij aankomst verwelkomen we je met koffie en thee en iets te eten, sandwiches of cake. Nadat iedereen is geinstallerd maken we een rustige rit door de vallei om de benen los te rijden en je voor te bereiden op de komende dagen.

Dagindeling vrijdag en zaterdag:
08.15 Ontbijt
09.30 Vertrek
12.30 Lunch
16.30 Retour bij het Chalet
19.00 Diner

Vertrekdag:
We maken een mooie afsluitende rit en zullen bij het chalet eindigen met een lunch.