Holland MTB Tours

Holland MTB Tours organiseert MTB reizen en tochten in binnen en buitenland.

Doelstelling is onze deelnemers laten genieten en “beleven” van natuur, cultuur en natuurlijk het biken.

Bij onze reizen is alles geregeld, je verblijf (meestal incl. maaltijden), de routes en de gids/ begeleiding. Voor Italië ook je fiets/bagage transport. Tijdens met name onze weekend reizen zijn we met meerdere gidsen, zodat er op eigen niveau kan worden deelgenomen. De sfeer is informeel en gemoedelijk. Ons motto is samen uit, samen thuis en voor competitie is er bij ons weinig plaats!

Mountainbiken in Italië

Italië is ons favoriete land, door de enorme veelzijdigheid qua natuur, fascinerende cultuur, en de Italiaanse keuken. Wij organiseren spectaculaire Enduro reizen in de Alpen (Cervinia) incl Heli-Bike, maar ook prachtige XC trektochten (bijv. Pisa-Rome) verder ook een heerlijke reis in de Maremma, met ook een programma voor de, sportieve, niet mountainbikende partner.

Trail in Duitsland en de Belgische Ardennen

Daarnaast organiseren we mountainbike weekenden in Duitsland, zoals het Westerwald, Kellerwald, Eifel, Teutoburgerwald en de Harz (XC en Enduro) en in de Belgische Ardennen.

Ons bedrijf is ontstaan uit onze passie voor mountainbiken en de liefde voor de natuur en reizen/ontdekken. Onze ervaringen willen wij graag delen!!

Gediplomeerde gidsen

Wij worden ondersteund door gediplomeerde gidsen (soms lokale/ native speakers) die onze passie delen.

Je hebt je eigen MTB groep en wil op pad, wij organiseren graag, ook in Nederland en met of zonder begeleiding!

Interesse? Check de reispagina of neem contact op,

Adri Mostert

Holland MTB Tours www.hollandmtbtours.nl mail: info@hollandmtbtours.nl

tel:00316-14322067